innovatieve oplossingen

BALQOON® staat voor slimme en innovatieve oplossingen ten aan zien van balkonsystemen. De missie van BALQOON® is om het bouwproces ten aanzien van balkon- en galerijconstructies zodanig te veranderen zodat de prefab-gedachte en een verdere lego-lisering van de bouw tot in optima forma kan worden gerealiseerd.

Visie

De visie van BALQOON® is dat in de toekomst steeds meer geprefabriceerd zal moeten worden door gebrek aan vakkrachten op de bouwplaats, steeds hogere kwaliteitseisen, krappe bouwplaasten bij innerstedelijke ontwikkeling en het verlangen naar sneller en efficiencter bouwen.

Bouwpakket

Een bouwwerk zal steeds meer op een bouwpakket gaan lijken waar verschillende disciplines die in een fabriek zijn gemaakt moeten worden samengebracht. Hierbij zijn basisstructuren en componten steeds het uitgangspunt om met standaardisatie steeds opnieuw een uniek gebouw te kunnen realiseren. Oude bouwmethodes zijn hiervoor niet geschikt .

Website BALQOON®

Bent u op zoek naar een innovatie oplossing voor balkon- en galerijconstructies, bekijk dan ook eens de website van BALQOON®.

Licentiehouder

In Nederland is Granito Betonproducten licentiehouder van BALQOON®.

Granito Betonproducten
Afrikastraat 11
6014CG Ittervoort
T. +31 475 566 747
F. +31 475 563 018
info@granito.org

Granito Betonproducten is dealer van het BALQOON® systeem.