GRANITO BETONPRODUCTEN

Granito Betonproducten is een familiebedrijf, welk sinds 1993 actief is op het gebied van productie en verkoop van prefab betonproducten voor de woning- en utiliteitsbouw en infrastructurele bouwprojecten. Wij leveren een compleet assortiment van prefab betonproducten. Dit betreffen balkons, galerijen, trappen maar ook, gevelelementen, kolommen en complete casco’s van gebouwen.
Granito Betonproducten is gevestigd te Ittervoort (Limburg), en heeft een unieke centrale ligging ten opzicht van haar afzetgebied, Nederland, België, Luxemburg en Noordrijn-Westfalen (Duitsland). Hiermee wonen in een straal van 200 km, ruim 45 miljoen mensen. Onze fabriek is gelegen pal aan de A2, Eindhoven/Maastricht op het industrieterrein te Ittervoort en heeft daarmee een goede infrastructuur ter beschikking voor de distributie van de producten richting haar klanten.

organisatie-granito-beton

MULTI-DISCIPLINAIR

In totaal zijn er 50 mensen werkzaam bij Granito Betonproducten. Deze mensen zijn binnen Granito Betonproducten werkzaam in een aantal disciplines. Deze disciplines zijn door jarenlange ervaring goed op elkaar ingespeeld waardoor er snel geschakeld kan worden tussen elkaar en naar de klant.
Deze disciplines zijn dagelijks samen bezig om voor de klant een product te vervaardigen wat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarbij is Granito Betonproducten graag adviseur en leverancier van de klant, waarbij steeds de beste oplossing voor de klant wordt gezocht. Granito Betonproducten heeft haar engineering volledig op de 3D-standaard ingericht waarbij BIM en Lean sleutelwoorden zijn. Vanaf het moment dat een project in ontwikkeling is, denkt Granito Betonproducten graag met de klant mee om het bouwproces zo goed en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De disciplines binnen Granito Betonproducten zijn:

 

  • Verkoop
  • Calculatie
  • Werkvoorbereiding
  • Engineering
  • Kwaliteitsdienst
  • Productie
  • Mallenfabriek
  • Administratie

OPTIMALISATIE

Granito Betonproducten onderhoudt nauwe banden met diverse opleidingsinstituten als het opleidingsinstituut St. Jansberg te Maaseik en Gilde Opleidingen. Daarnaast biedt Granito haar medewerkers mogelijkheden om zich intern te ontwikkelen, bijvoorbeeld opleiding Betontechnoloog, Betonlaborant of 3D-modellering en ISO-normering. De productie en levering van de geprefabriceerde betonproducten vinden plaats op een kwalitatief hoogwaardige, milieuvriendelijke, veilige, duurzame en kosteneffectieve manier. Daarmee levert Granito Betonproducten een concrete bijdrage aan een betere leefbaarheid van de samenleving. Het milieubeleid richt zich op alle bedrijfsactiviteiten binnen Granito Betonproducten. Er wordt een milieuzorgsysteem onderhouden conform de norm ISO 14001. Ook in dit kader is Granito Betonproducten steeds op zoek naar noviteiten. De kwaliteitsafdeling binnen Granito Betonproducten is elke dag bezig om deze processen te waarborgen en waar nodig te verbeteren.

Granito Betonproducten is altijd op zoek naar nieuwe talenten.

De filosofie van Granito Betonproducten is om iemands talenten te ontwikkelen, door van elkaar te leren. Dit kan binnen verschillende disciplines en niveaus van onze organisatie het geval zijn.